dimarts, 29 de setembre del 2009

HISTÒRIES DE LA MOLA

Divendres 16 d´octubre a les 20 h. a la casa de cultura de Mont-roig del Camp, xerrada a càrrec de Pere Iglesias Salvadó conegut per tots nosaltres com a "metge del Prat"

HISTÒRIES DE LA MOLA

Al marge de les activitats professionals destaca haver estat Sots-president del Centre Excursionista de Tarragona del 1981 al 1984; metge de l’Expedició “Nun 1985” (Himalaïa); diverses ascensions als Alps (Mont Cerví, Montblanc, Dôme de Neige, Cresta de Midi...) ascensions als volcans Kilimanjaro, a Tanzània i Merapi, a Java; trekking als Anapurnas. Nombroses ascensions hivernals als Pirineus. Diversos recorreguts pels deserts de Marroc, Argelia, Níger i Tunísia. A més de viatges a altres països.

Finalment, com excursionista cal esmentar el Mapa de la Serra de Llaberia, realitzat amb la col·laboració de nombrosos veïns dels pobles representats i editat per Editorial Piolet l’any 2003.


Com a bon coneixedor d´aquestes contrades, ens farà una explicació sobre l´emblemàtica muntanya de la Mola i els seus voltants (etimología, flora, fauna, lleure, història, etc,) creiem que pot ser molt interessant,

Us hi esperem!!!!

Foto: Judit Robert
2 comentaris:

 1. Felicitats Pere!

  La Xerrada va ser molt entretinguda i especial. Hi havia molta gent, i tota ella, amants com no de la Mola. Amb tu vam descobrir coses que molts de nosaltres després d´anar-hi dies i dies no haviem vist mai.

  Gràcies pels teus coneixaments i la teva simpatia!!!!

  ResponElimina
 2. La teva presència sempre es agradable i més si es tracta de sentir-te parlar sobre aquesta Muntanya tan entranyable i estimada per tots els de de Mont-roig i tota la zona de les rodalies, la gran assistència de públic t'ho va demostrar.

  Ens continuarem veient en altres ocasions.

  Gràcies per tot.

  ResponElimina