dijous, 29 d’octubre del 2009

8 DE NOVEMBRE: REUNIÓ POST-VIATGE A TURQUÍA

Com varem quedar, i com ja ens és habitual, farem una trobada per a recodar els diversos moments del viatge, mostrar-nos mútuament les fotografies i, sobre tot, reafirmar la nostra amistat.

A la vegada presentarem la possiblitat de fer el proper any un viatge de fi de setmana llarg a Roma. Caldrà parlar també dels projectes i del temps pel viatge de l’estiu, que ja ha esdevingut una “tradició”. Cal continuar amb el projecte de l’Iran? S’admeten i es demanen suggeriments.

Ens trobarem, doncs, imxalhàh, a Montbrió del Camp, en el restaurant EL COBERT (C/ Nou), el mateix al que vam anar l’any passat i on després de dinar tindrem l’acostumada sessió fotogràfica. Demanem a tots els qui en tingueu que porteu el vostre material fotogràfic, sigui en paper o d’altra manera. Es pot anar acompanyats de familiars i amics. L’horari serà el següent:

12:45 h. Trobada al restaurant El Cobert. Es poden aparcar els cotxes al seus
voltants
13: 00 h. Visita dels jardins de l’Hotel Termes de Montbrió.
14:00 h. Dinar al restaurant El Cobert.
Llevant-taula.

Cal avisar abans del dia 3 de novembre, especificant el nombre de persones que penseu assis-tir-hi. Podeu fer-ho trucant a la Mª Assumpció Pellicer.

Tot reconeixent que a alguns la distància els farà impossible l’assitència, esperem trobar-nos molts. L’alegria es fa més gran com més persones en participen. Fins aviat!
Mn. Joan Aragonès
Foto: Josep Maria Ferran

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada