dimecres, 3 de novembre del 2010

XERRADA DELS GERMANS CALDERÓN


Dijous 21 d´octubre va tenir lloc la xerrada a càrrec dels germans Calderon, per explicar-nos els seus viatges a la Índia i al Nepal.

Ens van explicar les grans diferències que hi ha entre la nostra forma de viure i la seva. El que més ens va cridar l´atenció va ser quan ens van explicar que tot i que tenen grans dificultats econòmiques, són capaços de ser feliços amb qualsevol cosa. Són persones agraïdes i sempre tenen els somriure als llavis.

Aquesta no és la primera vegada que hi viatgen. Cadascún dels seus viatges serveix per portar-lis-hi medicaments, material escolar, etc.

La seva recomanació va ser que tothom hi hauriem de viatjar al menys una vegada a la vida, per ser capaços de valorar tot el que tenim.

Gràcies Alfonso i Toni per obsequiar-nos amb les vostres paraules, experiències i documents gràfics!

1 comentari:

  1. Suposo que està bé que t'expliquin viatges a països on tothom somriu. Malgrat el sistema de castes a l'Índia, que permet els uns rebutjar els altres.
    Malgrat que al Nepal hagin de treballar els infants portant pedres per edificar els monestirs. Està moolt bé que els portin material escolar, de propina.

    ResponElimina