dilluns, 4 de febrer del 2013

Agenda febrer 2013

14-2-2013 Aules d’Extensió Universitària.

• Dijous 14 de febrer a les 20:00 h. a la Casa de Cultura Agustí Sardà, conferència amb el títol “Cançons de pandero”. Cançó popular cantada per les majorales de les confraries del Roser quan sortien a fer captiri a les festes (de Corpus, major, d'algun patró), a les noces i bateigs o amb motiu de la visita d'autoritats civils o eclesiàstiques. A càrrec de Fina Anglès, professora del Departament de Filologia Catalana de la URV

21-2-2013 Conferència – Dones del món.
• Dijous 21 de febrer a les 20:00 h. a la Casa de Cultura Agustí Sardà, conferència amb el títol “Lise Meitner i l’energia de l’ urani”, una dona, física i jueva a la Alemanya nazi. Va ser ignorada en el premi Nobel de Física pel descobriment de la fissió de l’urani. A càrrec del professor Javier Castelo Torras del departament de Física de la Universitat Autònoma de Barcelona.

28-2-2013 Conferència
• Dijous 28 de febrer a les 20:00 h. a la Casa de Cultura Agustí Sardà, conferència amb el títol “l’Acupuntura i les seves tècniques” L'acupuntura, tècnica de la medicina tradicional xinesa que té més de 5 mil anys d'història, forma part del Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat de la Unesco. A càrrec del Sr. Miquel Pàmies Mallafrè, fisioterapeuta i acupuntor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada