dimecres, 29 de maig del 2013

JUNY 2013

6-6-2013  Conferència  

  • Dijous 6 de juny a les 20:00 h. a la  Casa de Cultura Agustí Sardà, conferència amb el títol “Xipre: una illa entre Orient i Occident” A càrrec de Javier Castelo Torras.
 Xipre sura ancorada entre Turquia, les Illes Gregues, Egipte i l’Orient Mitjà. El tòpic de la Mediterrània com a creuament de cultures, esdevé a Xipre una clara realitat. (Xerrada d’un viatge a un indret d’actualitat)


13-6-2013  Aules d’Extensió Universitària. Cloenda del curs

  • Dijous 13 de juny a les 20:00 h. a la  Casa de Cultura Agustí Sardà, conferència amb el títol Pere Casaldàliga. A càrrec de M. Isabel Miró, professora del Departament de Pedagogia de la URV.
Pere Casaldàliga i Pla (Balsareny16 de febrer de 1928) és un religiós, escriptor i poeta català, que ha estat gran part de la seva vida al Brasil, país on és bisbe de la prelatura territorial de São Félix do Araguaia, a l'Estat de Mato Grosso. Ha estat sempre vinculat a la teologia de l'alliberament i sempre ha estat un defensor dels drets dels menys afavorits.

18-6-2013           Conferència  

  • Dimarts 18 de juny a les 20:00 h. a la  Casa de Cultura Agustí Sardà, conferència amb el títol “Un tastet de Musicoteràpia”. A càrrec de Mar Martori Toyas.
La musicoteràpia és l'ús de la música (del seu so, ritme, harmonia, melodia…) amb la finalitat de prevenir el deteriorament de la salut o d'ajudar a la millora de l'organisme,tant física com mental. 

21-6-2013 Xerrada, entrevista audiovisual.

  • Divendres 21 de juny a les 20:00 h. a la  Casa de Cultura Agustí Sardà. Xerrada, entrevista, audiovisual amb el títol  “Dones del món – Ètnia Gitana”. A càrrec de Teresa Demaya Demaya, Sílvia Gurierrez Demaya, Vicky Navarrete López.
Els gitanos, que van sortir del nord-est de l’Índia, van arribar a Catalunya el 1425, segons el document més antic trobat. Es van repartir per tot Catalunya i des del seu assentament han conservat els seus coneixements, tradicions i experiències fins a l’actualitat gràcies a la tradició oral.

27-06-2013 Conèixer l’entorn. Fi de curs - Sortida Nocturna.

·         Dijous 27 de juny a les vuit del vespre sortida nocturna a la Mina de les Nines. Sortirem de la plaça Joan Miró, a peu. Porteu-vos el sopar, llanternes, fanals, bon calçat i ganes de gresca. Soparem sota la llum de la lluna. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada