dimarts, 18 de març del 2014

AGENDA MARÇ 2014

13-3-2014  Aules d’Extensió Universitària.


18-3-2014 Pel·lícula documental – Celebrant el dia de la dona treballadora

  • Dimarts 18 de març a les set de la tarda, a la biblioteca Joan Miró pel·lícula documental “Els records Glaçats”, d'Albert Solé, que reivindica la figura científica, el seu esperit de passió, vitalitat i esforç de Josefina Castellví i podrem gaudir amb la seva presència.
  • Els records de gel (ELS RECORDS GLAÇATS), narra la volta a l'Antàrtida, 25 anys després, de Josefina Castellví, oceanògrafa i recent Premi Nacional de Cultura de Catalunya 2013, la primera dona de la història que va ser cap d'una base antàrtica en els anys 80. Albert Solé (guanyador del Goya per "Bucarest, la memòria perduda") acompanya Josefina, de gairebé 79 anys d'edat, en aquest viatge de comiat del seu "paradís perdut". La història de Josefina Castellví és la d'una gran epopeia vital com a pionera, dona i científica, però és també una història plena d'interrogants sobre el futur de la utopia antàrtica. La pel·lícula recull aquest viatge físic i emocional per un dels paisatges més bells del món. 

21-3-2014  Dia Mundial de la Poesia

  • Divendres 21 de març a les set de la tarda, a la biblioteca Joan Miró celebrem el dia mundial de la poesia, llegint poesies de “Montserrat Abelló” escriptora de Tarragona reconeguda i compromesa amb el feminisme literari, ha estat guardonada amb nombrosos premis, com el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, 2008.

28-3-2014 Presentació de llibre

  • Divendres 28 de març a les vuit del vespre a la Casa de Cultura Agustí Sardà,  presentació del llibre:
Camins soterrats d’aigua
Les mines d’aigua al terme de Mont-roig

  • La presentació serà a càrrec de Jordi Cáceres-Silva, professor de la Universitat Rovira i Virgili, Facultat de Turisme i Geografia, autor del pròleg i la coordinació del llibre.
  • L’acte el presidiran el  Il·lm. Sr. Ferran Pellicer Roca, alcalde de Mont-roig del Camp, Il·lm. Sr. Albert Vallvé Navarro, vicepresident de la Diputació de Tarragona, el  Il·lm. Sr. Josep M. Cruset Domènech, Alcalde - President de Riudoms.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada