dijous, 2 d’octubre del 2014

Agenda octubre 2014

 
4-10-2014 Exposició Fotogràfica.

  • Dissabte 4 d’octubre a les 19:00 h. de la tarda a la  Casa de Cultura Agustí Sardà, inauguració de la exposició de fotografies amb el títol:
“ Gastronomia”

  • L'exposició romandrà oberta des del 4 al 15 d’octubre.
  • L'horari és de dijous a dissabte de 17:00 h. a 20:00 h.  Diumenge de 12:00 h. a 14:00 h.
  • Amb la col·laboració de Tarraco Fotografia.

16-10-2014 Aules d’Extensió Universitària. 
 

·        Dijous 16 d’octubre a les 19:00 h. a la  Casa de Cultura Agustí Sardà. Conferència  amb el títolL'aposta educativa de la Mancomunitat" A càrrec de M. Isabel Miró, professora del Departament de Pedagogia.

·        La Mancomunitat de Catalunya va ser una institució activa entre 1914 i 1923/1925 que agrupà les quatre diputacions catalanes: Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida. La Mancomunitat de Catalunya recull l’obra impulsada per la Diputació de Prat de la Riba i aposta clarament per una política educativa de qualitat.
 

23-10-2014 Tast de Cultura / Conferència

 
·        Dijous 23 d’octubre a les 20:00 h. a la  Casa de Cultura Agustí Sardà. Conferència  amb el títol “Pesca i consum de peix a Catalunya" A càrrec de Montse Bargalló Boronat, llicenciada en Ciències del Mar per la Universidad de Cádiz.

·        El Mediterrani ha aportat als catalans una gran varietat d’espècies marines, fins a 120. Els peixos més populars són el llucet, les sardines, el gall o la tonyina.

 
25-10-2014 Tast de Cultura / Conèixer l’entorn – Sortida nocturna.

 
·        Dissabte  25 d’octubre sortida nocturna “Aprendre a orientar-se en el cel” trobada a les 20:30, a les escoles, per sortir amb cotxes particulars cap el punt d’observació. Possiblement pels voltants de la Punta del Rellotge o la Punta de la Pixerota.

·        Si la meteorologia ho permet aprendrem a utilitzar el mapa del cel corresponent al mes d’octubre, veurem algunes  constel·lacions i parlarem dels mites que les envolta i parlarem també del moviment del cel nocturn.

·        Què cal portar: entrepà, cadira de platja, prismàtics qui en tingui, roba d'abric, i llanterna  amb filtre vermell (per exemple: paper de cel·lofana)

·        A càrrec del professor Javier Castelo Torras del departament de Física de la Universitat Autònoma de Barcelona.

 
30-10-2014 Conferència
 

·        Dijous 30 d’octubre a les vuit del vespre, a la casa de Cultura Agustí Sardà, conferència amb el títol Diabetis i dislipèmia avui. A càrrec de Dr. Pere Iglesias Salvadó.

·        Es farà una revisió dels conceptes actuals d'aquestes dues malalties, l'una relacionada amb els nivells alts de sucre a la sang i l'altre amb les alteracions dels nivells del colesterol, causant, de no controlar-los, un envelliment prematur del sistema cardio-circulatori.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada