dijous, 5 de febrer del 2015

Agenda febrer 2015

 
                  12-2-2015 Aules d’Extensió Universitària. 

·        Dijous 12 de febrer a les 19:00h. a la  Casa de Cultura Agustí Sardà, conferència amb el títol "El budisme, una visió occidental" A càrrec de Eduard Boada i Aragonès llicenciat en Geografia i Historia (URV) i diplomat en Ciències Religioses

·        El budisme és una doctrina filosòfica oriental basada en els ensenyaments de Siddharta Gautama (el Buda històric). Avui dia el budisme també ha esdevingut relativament popular al món occidental. Es calcula que hi ha entre 230 i 500 milions de budistes en tot el món.

19-2-2015 Conferència

·        Dijous 19 de febrer a les 19:00 h. a la  Casa de Cultura Agustí Sardà. Conferència  amb el títol  “Revolució. Guerra. Pau. Vencedors i vençuts. Catalunya 1936-1939".  A càrrec de Mn. Josep Raventós i Giralt, prevere, professor i escriptor. Com a escriptor s 'ha especialitzat en qüestions històriques i pastorals.

22-2-2015 Conèixer l’entorn.

·        Diumenge 22 de febrer sortida a visitar Les fortificacions republicanes de l'Hospitalet de l'Infant”. La sortida serà guiada i és farà conjuntament amb Centre d’Estudis Hospitalet del Infant (CELHI). S'adreça, en general, a tota mena de públic interessat en el coneixement del seu entorn històric.

·        Sortida a les 8:45 del matí en cotxes propis des de les escoles. Recordeu de portar bon calçat, esmorzar, maquina de fotografia, llanterna...

26-2-2015 Conferència

·        Dijous 26 de febrer a les 19:00 h. a la  Casa de Cultura Agustí Sardà. Conferència  amb el títol  Vivaldi, un músic del seu temps".  A càrrec de Joan Maria Martí Mendoza musicòleg local.

·        Antonio Lucio Vivaldi va ser un reconegut violinista i un dels principals compositors del Barroc. Era anomenat "Il prete rosso" ("El capellà roig") per ser sacerdot (catòlic) i pèl-roig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada