dijous, 26 de novembre del 2015

Agenda desembre 2015



3-12-2015 Conferència
 

·        Dijous 3 de desembre a les 20:00 h. a la  Casa de Cultura Agustí Sardà, conferència amb el títol " Radioactivitat: els seus efectes biològics". A càrrec de Javier Castelo Torras del departament de Física de la Universitat Autònoma de Barcelona.

·        La radioactivitat està pertot arreu. Conèixer-la ens permet entendre-la ¡ fer-ne un ús adequat tenint presents els seus efectes sobre els éssers vius ¡ el medi ambient.
 
9-12-2015 Conferència
 

·        Dimecres 9 de desembre a les 20:00 h. a la  Casa de Cultura Agustí Sardà, conferència amb el títol Ramon Muntaner: la musica medieval".  A càrrec de Joan Maria Martí Mendoza musicòleg local.

·        El període històric que va viure Ramon Muntaner es caracteritza per ser un temps bèl·lic, de croades i de guerres. Malgrat aquesta situació, també és un temps de floriment per la música. L’art dels trobadors, les primeres danses instrumentals, les primeres peces polifòniques.

17-12-2015  Conferència  - Aules d’Extensió Universitària.

·       Dijous 17 de desembre a les 19:00 h. a la  Casa de Cultura Agustí Sardà, conferència amb el títol "La radioactivitat de les centrals nuclears". A càrrec de Javier Castelo Torras del departament de Física de la Universitat Autònoma de Barcelona.

·       Les centrals nuclears són fàbriques d'electricitat a gran escala. La fissió de l'urani produeix substàncies radioactives i és sobre aquestes que tracta aquesta xerrada i de com poden arribar al medi i quin és el seu impacte en funcionament normal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada