dimarts, 24 de maig del 2016

Agenda juny 2016


 
 ·        Dijous 2 de juny a les 19.00 h de la tarda a la biblioteca Joan Miró,  presentació del llibre De novata a jubilada”. La presentació serà a càrrec de Jaume Borràs Galceran llicenciat en geografia, historia i de Rosa Pamies Ollé autora del llibre i Llicenciada en Pedagogia i mestra de Primària jubilada.
·        Dijous 16 de juny a les 19.00 h a la  Casa de Cultura Agustí Sardà, conferència amb el títol "Colors i contrasts al sud de l'Índia". A càrrec de la Sra. Joaquima Nolla Gasulla, professora de llengua i literatura i escriptora.
·        L’Índia, República parlamentària amb una alta proporció de terra cultivable, presenta, però un important problema de subministrament d’aigua que tendeix a ser més greu degut a la contaminació i el creixement demogràfic. I no obstant se’ns ven als nostres ulls amb un exotisme de colors, olors i diversitat que sembla desitjar esborrar els forts contrastos que s’hi poden trobar.
 
30-06-2016 Conferència.
 
·        Dijous 30 de juny a les 20.00 h a la  Casa de Cultura Agustí Sardà, conferència amb el títol "Ascendència catalana de Leonardo da Vinci". A càrrec de la Sr. Joan Papell Tardiu, arxiver de l’arxiu Històric Comarcal de Valls.
·        L’historiador José Luis Espejo considera que Leonardo Da Vinci va visitar Barcelona entre 1481 i 1483, seria el període que anomena com els “anys perduts” del geni del Renaixement, un buit en la seva biografia. Una biografia a la qual hi afegiria l’ascendència catalana. 
 
01-07-2016 Conèixer l’Entorn. Sortida nocturna.
·        Divendres 1 de juliol sortida nocturna "Mirant les estrelles". A càrrec del professor Javier Castelo Torras de la (UAB-URV)  i membre de l'Agrupació Astronòmica de Sabadell".
·        Trobada a les 21.00 h per sortir amb cotxes particulars des de les escoles cap a l’ermita Mare de Déu de la Roca, on soparem al restaurant a càrrec de cada persona o bé us podeu porta el sopar, en finalitzar observarem les estrelles, ajudats pel mapa del cel del mes de juliol, veurem algunes constel·lacions i parlarem dels mites que les envolta.
·        Què cal portar (no és obligatori): cadira de platja, prismàtics qui en tingui, alguna jaqueta (a la nit refresca), i llanterna  amb filtre vermell (per exemple: paper de cel·lofana)
 
02-07-2016 Conèixer l’entorn històric - artístic
·        Dissabte 02 de juliol sortida a conèixer l’entorn “Miravet” visitarem el castell on farem una visita guiada, en finalitzar anirem a veure una demostració de ceràmica
·        La trobada serà a les 9.00 h del matí davant la parada de bus (floristeria Montverd)
·        S'adreça, en general, a tota mena de públic interessat en el coneixement del seu entorn històric - artístic.
·        Els interessants us podeu apuntar els dimarts de 19.00 h a 20.00 h  al Centre d’Estudis Mont-rogencs o trucar al tel. 609 755 585 o 600 797 064
·        El preu és de 14 € per als socis, 16 € per als no socis i 12 € per a nens. El preu inclou el viatge, visita guiada.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada