dijous, 22 de desembre del 2016

12-01-2017 conferència – Aules d’Extensió Universitària.
·        Dijous 12 de gener a les 19.00 h a la  Casa de Cultura Agustí Sardà, conferència amb el títol "Àngel Guimerà: poeta i dramaturg". A càrrec del Sr. Francesc Roig Queralt, llicenciat en Filologia Romànica-Hispànica per la Universitat de Barcelona. 
·        Àngel Guimerà i Jorge fou dramaturg, polític i poeta en llengua catalana. La seva extensa obra, notable per unir a una aparença romàntica els elements principals del realisme, el va convertir en un dels màxims exponents de la Renaixença o "ressorgiment" de les lletres catalanes a finals del segle XIX.
 
19-01-2017 Conferència.
·        Dijous 19 de gener a les 20.00 h a la  Casa de Cultura Agustí Sardà, conferència amb el títol “Enric Granados”. A càrrec de Joan Maria Martí Mendoza musicòleg local.
·        Enric Granados i Campiña fou un compositor i pianista català. Juntament amb Albéniz fou el creador de l'escola catalana moderna de piano. És conegut per la seva obra pianística, especialment per la suite Goyescas (1911), en què va basar també l'òpera del mateix nom.
·        L'Any Granados tot el 2016, centenari de la seva mort, i fins al 2017, quan es compliran 150 anys del seu naixement a Lleida.
 
26-01-2017 Conferència.
·        Dijous 26 de gener a les 20.00 h a la  Casa de Cultura Agustí Sardà, conferència amb el títol “Massatges terapèutics”. A càrrec de Mª Josepa Basallote Sabadell,  reflexòloga, quiromassatgista, local. 
·        Quan parlem de massatge terapèutic si ho entenem com a mesura de tractament de malalties i lesions, es considera una tècnica de massoteràpia que s’engloba dins la fisioteràpia i que consisteix en una sèrie de maniobres manuals dirigides a tractar les molèsties o lesions que han estat prèviament diagnosticades.
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada