dijous, 27 d’octubre del 2016

Activitats novembre 2016

 
6-11-2016 Conèixer l’entorn.
 
·        Diumenge 6 de novembre sortida al bosc “Anem a buscar bolets”
·        Sortida a les 9.00 del matí en cotxes propis des de les escoles.
·        Recordeu de portar cistell, esmorzar, bon calçat, etc. Sortida de dificultat mínima, apte per grans i petits. L’objectiu és conèixer les espècies de bolets més saboroses però també les més tòxiques del nostre terme.
 
10-11-2016 Conferència – Aules d’Extensió Universitària.
 
·        Dijous 10 de novembre a les 19.00 h a la  Casa de Cultura Agustí Sardà, conferència amb el títol "SETI. A la recerca d’altres civilitzacions".  A càrrec del professor Javier Castelo Torras de la (UAB-URV)  i membre de l'Agrupació Astronòmica de Sabadell".
·        L'Institut SETI és una organització privada, sense ànim de lucre dedicada a la investigació científica, l'educació i la difusió pública. La seva missió és explorar, entendre i explicar l'origen i la naturalesa de la vida en l'univers, i aplicar els coneixements adquirits per inspirar i guiar les generacions presents i futures.
 
24-11-2016 Conferència
 
·        Dijous 24 de novembre a les 20.00 h a la  Casa de Cultura Agustí Sardà, conferència amb el títol "Big ban”.  A càrrec del professor Javier Castelo Torras de la (UAB-URV)  i membre de l'Agrupació Astronòmica de Sabadell".
·        La teoria més coneguda sobre l'origen de l'univers se centra en un cataclisme còsmic sense igual en la història: el big bang. Aquesta teoria va sorgir de l'observació de l'allunyament a gran velocitat d'altres galàxies respecte a la nostra en totes direccions, com si haguessin estat repel·lides per una antiga força explosiva.
 
25-11-2016 Xerrada - audiovisual.
 
·        Divendres 25 de novembre a les 20.00 h a la  Casa de Cultura Agustí Sardà, xerrada - audiovisual amb el títol Costa Rica: un cant a la natura".  A càrrec de Sr. Pere Iglesias i Sra. Pilar Vidal.
·        Audiovisual sobre aquestes terres de Centreamèrica, plenes de vida i color, on els volcans parlant del traumàtic naixement d'aquest pont entre les dues Amèriques i els esculls de coralls posen un toc de tranquil·litat a la infatigable vida de la selva. Un viatge amb regust de documental.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada