divendres, 4 d’octubre de 2013

Agenda octubre 20136-10-2013 Conèixer l’entorn.  

  • Diumenge 6 d’octubre a les 10:00 h. sortida a esmorzar, a la “Mina de les Nines”. Desprès de l’èxit de la sortida nocturna i amb el interès de conèixer aquest espai tan singular i bonic amb ple dia, s’ha organitza aquesta sortida.
  • Sortirem des de la plaça Joan Miró, a peu. Porteu-vos l’esmorzar, bon calçat i ganes de passar-ho be. Dificultat mínima.


17-10-2013 Aules d’Extensió Universitària. 

·         Dijous 17 d’octubre a les 20:00 h. a la  Casa de Cultura Agustí Sardà. Conferència  amb el títol “Agustí Sardà: Pedagog i polític republicà (1836-1913)”. A càrrec de Eduard Boada i Aragonès, Historiador i professor d'institut.
·         Agustí Sardà i Llaveria (Mont-roig del CampBaix Camp1836 - Madrid1912) fou un pedagog, advocat i polític català. Es llicencià en dret i magisteri a Madrid i fou secretari d'Estanislau Figueras, amb qui va destacar en la defensa de la causa obrera. El 1865 fou nomenat catedràtic de l'Escola Normal de Pamplona però en fou separat durant la Restauració borbònica.

20-10-2013 Conèixer l’entorn.

  • Diumenge 20 d’octubre a les 10:00 h. visita a la “Vil·la Romana de la Mola de Riudoms. La visita la guiarà l’arqueòleg Valerià Romero.
  • Sortida a les 9:30 del matí en cotxes propis des de les escoles .
  • Vil·la romana situada dintre del nucli urbà de Riudoms  foren fundacions romanes destinades a l’explotació agropecuària que es van originar en època d’Agust (canvi d’era) i perdurares fins els segles V i VI dC.

27-10-2013 Conèixer l’Entorn.

·         Diumenge 27 d’octubre sortida “Anem a buscar bolets”, desprès del gran èxit del any passat i tornem a buscar bolets. La sortida serà per grans i per petits. L’objectiu es conèixer les espècies de bolets més saboroses però també les més tòxiques del nostre terme. Per la tarda exposició de bolets i comentaris al local del Centre d’Estudis.
  • Sortida a les 9:00 del matí en cotxes propis des de les escoles .
  • Recordeu de portar cistell, esmorzar, bon calçat, etc. Sortida de dificultat mínima, apte per grans i petits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada