dijous, 2 de gener del 2014

Activitats gener 2014

16-1-2014  Aules d’Extensió Universitària.

  • Dijous 16 de gener a les set de la tarda, a la  Casa de Cultura Agustí Sardà, conferència amb el títol Prevenció del càncer a través de la dieta". A càrrec de Miquel Mulero, professor del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la URV.
  • En els últims anys, els investigadors han intensificat els seus estudis sobre el paper que juga la dieta, tant en la prevenció com en el tractament del càncer.

23-1-2014 Conferència

  • Dijous 23 de gener a les set de la tarda, a la casa de Cultura Agustí Sardà, conferència amb el títol “Els orígens de la musica. A càrrec de Joan Maria Martí Mendoza musicòleg local.
  • Dins del marc de les I Jornades d’Arqueologia Musical, organitzat per la SEDEM, i amb la col·laboració del Centre d’Estudis Mont-rogencs, us oferim una xerrada en la que veurem i escoltarem l’evolució dels instruments, dels sons i dels usos de la música, des de la Prehistòria, passant per la música dels egipcis, grecs i romans, per acabar en la Baixa Edat Mitjana amb l’origen del cant gregorià.

30-1-2014  Xerrada - audiovisual.

·         Dijous 30 de gener a les set de la tarda, a la casa de Cultura Agustí Sardà, xerrada - audiovisual amb el títol “Magna Grècia – Sicília i Sud d’Itàlia” viatge virtual, tot recordant l’estada de 12 dies a Itàlia del passat mes de juliol. A Càrrec de Mn. Joan Aragonès. Audiovisual, confeccionat per la família Savall - Pujol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada