dissabte, 8 de febrer del 2014

Activitats febrer 2014

13-2-2014  Aules d’Extensió Universitària.
            
·         Dijous 13 de febrer a les set de la tarda, a la  Casa de Cultura Agustí Sardà, conferència amb el títol Orquestres de festa major". A càrrec de Núria Medrano i Torres és mestra diplomada en Educació Musical i llicenciada en Història i Ciències de la Música. Professora de l’Institut Antoni Ballester de Mont-roig del Camp.

15-2-2014  Sortida a Barcelona.

·         Dissabte 15 de febrer, sortida a Barcelona a visitar “El jaciment del Born” que és el nom amb que es coneix el conjunt de restes arqueològiques que es troben dins de l'antic mercat del Born. També visitarem l'exposició de CaixaFòrum "Le Corbusier".
·         Le Corbusier, una figura clau de l'arquitectura del segle XX, va ser pioner en els estudis de millora dels habitatges de les classes més baixes i proposar noves formes d'arquitectura eficient en ciutats molt poblades.
·         L’itinerari serà: Sortida a les 8:30 h. de la parada d'autobús, visita Caixa Fòrum "Le Corbusier" dinar al mateix CaixaForum, a la tarda visitarem "El jaciment del Born", retorn a Mont-roig.

23-02-2014 Fabricació de sabó tradicional.

  • Diumenge 23 de febrer sessió per fer  “Sabó de casa” tradicional. A les 11 del matí al parc des Rentadors . Si no sabeu com es fa el sabó de casa, no us  ho podeu perdre. Si en sabeu fer ens ho podeu explicar.
  • Col·laboren: Olis Solé, Anton Blanc Fruits, S.L. , Unió Baix Camp.

27-2-2014 Exposició fotografies de carnaval

  • Dijous gras 27 de febrer a les 19:30 h. de la tarda a la  Casa de Cultura Agustí Sardà, inauguració de la exposició de fotografies antigues i inèdites del carnaval mont-rogenc amb el títol:
Pinzellades de Carnaval”

  • L'exposició romandrà oberta des del 27 de febrer fins el 30 de març.
  • L'horari és de dijous a dissabte de 17:00 h. a 20:00 h.
  • Diumenge de 12:00 h. a 14:00 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada