dimecres, 28 de maig del 2014

Agenda juny 2014


12-6-2014  Aules d’Extensió Universitària. “Cloenda”

·         Dijous 12 de juny a les set de la tarda, a la  Casa de Cultura Agustí Sardà, conferència amb el títol “El primer Borbó, dues vegades rei". A càrrec de  Josep M. Sabaté i Bosch, catedràtic d’història de la URV i cronista de la ciutat de Tarragona.
·         Felip IV d'Aragó i V de Castellà, o senzillament Felip d'Anjou. Amb el seu nomenament com a rei d’Espanya a la mort de Carles II va esdevenir el primer rei de la dinastia Borbó al tron del Regne d’Espanya i va instaurar el centralisme, a l'estil de  l’absolutisme borbònic instaurat a França.

14-6-2014Sortida a Barcelona.

·         Dissabte 14 de juny, sortida a Barcelona a visitar l'exposició “Sorolla, el color del mar” és una de les principals apostes de CaixaForum per a la seva temporada 2013-2014. També visitarem l'exposició de Josep Tapiró al museu nacional de l'art de Catalunya (MNAC). El museu realitza la primera exposició dedicada a l'artista, un dels més reconeguts internacionalment en el seu gènere.
  • Els interessats us podeu apuntar tots els dimarts de 19:00 h. a 20:00 h. el Centre d'Estudis Mont-rogencs o a la Llibreria Rom abans del dia 10 de juny.
  • L’itinerari serà: Sortida a les 8:30 h. de la parada d'autobús, visita Caixa Fòrum “Sorolla, el color del mar”  dinar al (MNAC), a la tarda visitarem l'exposició de Josep Tapiró, retorn a Mont-roig.
  • Preu: 25 € socis - 30 € No socis  (El preu inclou el desplaçament, les entrades i les visites guiades) No inclou el dinar.  En fer la reserva s'haurà d'abonar l'import de la sortida.

19-6-2014 Xerrada

·         Dijous 19 de juny a les vuit de la tarda, a la casa de Cultura Agustí Sardà, conferència amb el títol “ Iniciació al Scrapbooking”. A càrrec de Cristina Rom Clariana, restauradora en belles arts.
·         L'scrapbooking és un mètode per conservar històries personals i familiars en forma de fotografies,  mitjans de comunicació impresos, i records en àlbums decorats. L'scrapbook és el terme anglès per definir un llibre de retalls, és a dir, la tècnica de personalitzar àlbums de fotografies.

26-6-2014 Conferència

  • Dijous 26 de juny a les set de la tarda, a la casa de Cultura Agustí Sardà, conferència amb el títol Lliçons de la Guerra de Successió (1705-1714): de la traïció anglesa a la resistència catalana. A càrrec de Jaume Borràs Galceran llicenciat en geografia, historia i professor de l’Institut Antoni Ballester de Mont-roig del Camp.
  • La Guerra de Successió fou, primer de tot, un conflicte polític expressat en termes de Guerra.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada