dijous, 30 de març del 2017

Agenda abril 2017

  
 
 
·        Dijous 6 d’abril a les 19.00 h a la  Biblioteca Joan Miró de Mont-roig del Camp, presentació del llibre Cómo desarrollar el oído musical. A càrrec de l’autor i col·laborador Joan M. Martí Mendoza.
·        L'entrenament auditiu ens permet reconèixer i distingir un so, un patró rítmic, un timbre sonor. Però també ens facilita entendre i per tant gaudir més una determinada música.
 
11-04-2017 Tast de Melmelades.
 
·        Dimarts 11 d’abril a les 19.00 h al Centre d’Estudis, “Tast de melmelades” A càrrec de Joel Salvat Rull, llicenciat en Enginyeria Agroalimentària, especialització en Enologia.
·        Es podrà fer un tast de les melmelades artesanes, dels quals aquests són algunes de les melmelades que elaboren: albercoc, ceba, cireres, figues, gerds, gerds i móres, llimona, maduixes, pebrot verd... Melmelades premiades a Dalemain Mansión Anglatera.
 
20-04-2017 Conferència – Aules d’Extensió Universitària.
 
·        Dijous 20 d’abril a les 19.00 h a la  Casa de Cultura Agustí Sardà, conferència amb el títol "Lliçons de la guerra de Successió: traïció anglesa i lluita antiborbònica". A càrrec de Jaume Borràs Galceran, llicenciat en geografia i història i professor de l’Institut Antoni Ballester de Mont-roig del Camp.
·        L'origen del problema es remuntava al Pacte de Gènova (20 de juny de 1705) mitjançant el qual el Regne de Gran Bretanya s'havia compromès a garantir la conservació de les constitucions de Catalunya si aquesta se sumava a la causa de l'arxiduc Carles d'Àustria, en pugna pel tron espanyol, fins i tot en el cas d'una eventual victòria de Felip V.
 
27-04-2017 Conferència.
 
·        Dijous 27 d’abril a les 19.00 h a la  Casa de Cultura Agustí Sardà, conferència amb el títol "Generació del 27". A càrrec de Susana Vecino.
·        Amb el terme Generació del 27 es denomina comunament a una constel·lació d'escriptors espanyols en la seva major part poetes del segle XX que es va donar a conèixer en el panorama cultural al voltant de l'any 1927.
 
 
28-04-2017 Presentació de llibre.
  
·        Divendres 28 d’abril a les 19.00 h a la  Biblioteca Joan Miró de Mont-roig del Camp, presentació del llibre El trist atzar del vertigen que em devora”  A càrrec de l’autor Óscar Ramírez Dolcet.
·        “El trist atzar que em devora” és una obra íntima, narrada en primera persona que tracta temes diversos com l’amor, el desamor, la por a la mort, la fugida o el dolor. 
 
30-04-2017 Conèixer l’entorn
 
·     Diumenge 30 d’abril sortida per conèixer, "El món vegetal i el seu aprofitament" a l'Aufinac i les Arenes. A càrrec del Sr. Eloi Josa Cos. Tècnic de Medi Ambient
·     La trobada serà a les 9.15 h del matí davant de les escoles Mare de Déu de la Roca de Mont-roig, per sortir amb cotxes particulars.
·        Dificultat: Fàcil i de poc més de 4 km de recorregut per camí i pista. Necessari: cal dur calçat còmode i roba adequada (barret, protecció solar...). A més d'esmorzar, aigua i bolígraf, per si es vol fer alguna anotació. Places limitades (ideal 15, MÀXIM 25)
·     CAL FER INSCRIPCIONS PRÈVIES: al Centre d’Estudis Mont-rogencs, Llibreria Rom o al Tel. 609755585.
·     S'adreça, en general, a tota mena de públic interessat en el coneixement del seu entorn.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada