dijous, 2 de març del 2017

Agenda març 201716-03-2017  Conferència – Aules d’Extensió Universitària.

 
·        Dijous 16 de març a les 19.00 h a la  Casa de Cultura Agustí Sardà, conferència amb el títol "Neus Català al camp de Ravensbrück". A càrrec de Maria Isabel Miró Montoliu professora del Departament de Pedagogia i coordinadora de les Aules de la Gent Gran de la URV. 

·        Des del final de la II Guerra Mundial el 8 de maig de 1945, Neus Català, com a supervivent dels camps d'extermini,  va realitzar una intensa activitat de recuperació de la memòria de les dones, nenes, nens i homes espanyols que van morir i van sofrir el captiveri dels camps de concentració nazis.

 
17-03-2017 Recital Poètic – Dia Mundial de la Poesia i dels Titelles.
 

  • Divendres 17 de març a les 19.00 h a la Biblioteca Joan Miró de Mont-roig del Camp, “Recital Poètic”.
  • El dia 21 de març va ser proclamat per la UNESCO Dia Mundial de la Poesia. Per celebrar-lo en aquesta edició col·laboren: Biblioteca Joan Miró, Clubs de lectura, Amics de la Poesia, L’invisible titelles.
 
26-03-2016 Conèixer l’entorn – Sortida a Capçanes
 

·     Diumenge 26 de març sortida a Capçanes a conèixer “L’art rupestre - La matança l’escena dinàmica d’una matança humana que és tota una raresa en l’art llevantí. La visita serà guiada per Còdol Educació.

·     La trobada serà a les 9.00 h del matí davant de les escoles Mare de Déu de la Roca de Mont-roig, per sortir amb cotxes particulars. O trobada a les 10.00 h davant l’Agrobotiga de Capçanes. Cal dur: roba, calçat adequat, càmera fotogràfica, esmorzar, etc., tot opcional.

·     CAL FER INSCRIPCIONS PRÈVIES: al Centre d’Estudis Mont-rogencs, Llibreria Rom o al Tel. 609755585. El preu és de 3 € per als socis i 4 € per als no socis.

·     S'adreça, en general, a tota mena de públic interessat en el coneixement del seu entorn històric - artístic.
 

30-03-2017 Presentació de llibre.
 

·        Dijous 30 de març a les 19.00 h a la  Biblioteca Joan Miró de Mont-roig del Camp, presentació del llibre “Llits a la intempèrie”. A Càrrec d’Eduard Boada Aragonès.

·        Llits a la intempèrie és un llibre solidari, en pro dels refugiats.

·        Ens acompanyaran les autores: Marta Magrinyà, Fina Veciana, Montse Farrés, Txell Granados, i Agnès Toda. Acompanyades per un membre de Stop Mare Mortum.

·        Lectura dramatitzada de Marta Llorens.

·        Actuació musical de Fito Luri i Guillem Anguera.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada