dimarts, 6 de febrer de 2018

Agenda febrer 2018

 

08-02-2018 Conferència – Aules d’Extensió Universitària.

 

·        Dijous 8 de febrer a les 19.00 h a la  Casa de Cultura Agustí Sardà, conferència amb el títol "Luter en el 500è aniversari de la Reforma"

·        Martí Luter va ser un teòleg, frare catòlic de l'Orde de Sant Agustí i reformador religiós alemany; en les seves ensenyances es va inspirar la Reforma Protestant. Va inaugurar la doctrina teològica i cultural anomenada luterana i va influir en les altres tradicions protestants.

·        A càrrec del Sr. Macià Riutort Riutort, professor del Departament d’Estudis Anglesos i Alemanys

 

15-02-2018 Conferència

 

·        Dijous 15 de febrer a les 20.00 h a la  Casa de Cultura Agustí Sardà, conferència amb el títol Els mossos ahir i avui”. A càrrec de Nuria Roca Corts, Sotsinspectora dels Mossos d’Esquadra.

·        La Policia de la Generalitat de Catalunya - Mossos d'Esquadra és la força de policia de la Generalitat de Catalunya, refundada, com a cos de policia propi mitjançant la Llei 19/1983, de 14 de juliol de 1983, aprovada pel Parlament de Catalunya.

 

22-02-2018 Conferència

 

·        Dijous 22 de febrer a les 20.00 h a la  Casa de Cultura Agustí Sardà, conferència amb el títol Pitarra i les carbasses de Mont-roig”

·        Frederic Soler i Hubert, conegut també pel pseudònim de Serafí Pitarra. On es farà una introducció històrico-literària, de la seva vida i obra. En particular de "Les carabasses de Mont-roig"

·        A càrrec de la Sra. Joaquima Nolla Gasulla, professora de llengua i literatura i escriptora.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada