dimarts, 27 de febrer del 2018

Agenda març 2018 

  ·        Dijous 8 de març a les 19.00 h a la  Casa de Cultura Agustí Sardà, conferència amb el títol "Ulugh Beg i l’observatori de Samarcanda”
·        A càrrec del Sr. Javier Castelo Torras, professor de la (UAB-URV)  i membre de l'Agrupació Astronòmica de Sabadell".
·        Ulugh Beg, fou un príncep timúrida, governador de Transoxiana amb seu a Samarcanda per compte del seu pare Xah-Rukh. També va destacar com astrònom i matemàtic.  
 

16-03-2018 Presentació de llibre.
 ·        Divendres 16 de març a les 19.00 h a la  Biblioteca Joan Miró de Mont-roig del Camp, presentació del llibre L'olor de la seva pell. A Càrrec del Sr. Alfons Cama i Saballs autor del llibre.
·        Els vestigis de la guerra han deixat empremta en els membres de la família Tibau. El record d'un fet cruel plana sobre en Santi i la seva germana. Cadascú, a la seva manera, lluita per esborrar o acceptar el seu propi passat.
 

19-03-2018 Conferència. 
 ·        Dilluns 19 de març a les 19.00 h a la  Casa de Cultura Agustí Sardà, conferència amb el títol "Luter en el 500è aniversari de la Reforma" Segona part.
·        Martí Luter va inaugurar la doctrina teològica i cultural anomenada luterana i va influir en les altres tradicions protestants.
·        A càrrec del Sr. Macià Riutort Riutort, professor del Departament d’Estudis Anglesos i Alemanys

21-03-2018 Recital Poètic – Dia Mundial de la Poesia.
 ·        Dimecres 21 de març a les 19.00 h a la Biblioteca Joan Miró de Mont-roig del Camp, “Recital Poètic”.
·        El dia 21 de març va ser proclamat per la UNESCO Dia Mundial de la Poesia. Per celebrar-lo en aquesta edició col·laboren: Biblioteca Joan Miró, Club de lectura, Amics de la Poesia.

22-03-2018 Lectura dramatitzada.
·        Dijous 22 de març a les 20.00 h a la  Casa de Cultura Agustí Sardà, lectura dramatitzada “Les carbasses de Mont-roig” de l’obra de Frederic Soler i Hubert, conegut també pel pseudònim de Serafí Pitarra. A càrrec del Grup de teatre Els Xuts.
·        Les Carbasses de Mont-roig, traduïda en català normatiu per la Sra. Joaquima Nolla Gasulla i el Sr. Javier Castelo Torras.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada